Futura Digital kaputelefon

Futura Digital kaputelefon szerelés

2 vezetékes BUS protokollon műkdik. Jellemzően 'mindegyik' meglévő kaputelefon rendszer kiváltására alkalmas. Mobilunkon fogadhatjuk a hívást távollétünkben is, kaput nyithatunk vele. Egy kaputáblához négy lakáskészülék csatlakoztatható. Négy kaputábla lehet egy rendszerben

Futura Digital kaputelefon

A készülékek tetszés szerint összepárosíthatóak

1 lakásos, színes video kaputábla. Felületre szerelhető, széles látószög 170fok.
Proxykártyás elektromos zár és nagykapu nyitás.
7" érintőképernyős WIFI beltéri lakáskészülék. Távollétünknél a mobilunkon lévő applikáció jelzi a becsengetést videóval, hanggal, az ajtót ki tudjuk nyitni. Csengőhang és hangerő belállítás. SD kártyát belehelyezve felvételt rögzít a látogatóról. Intercom funkció a lakáskészülékek között Kiskapu, nagykapu nyitás és kertvilágítás kapcsolás.
2 lakásos, színes video kaputábla. Felületre szerelhető, széles látószög 170fok. Proxykártyás elektromos zár és nagykapu nyitás.
7" érintőgombos beltéri lakáskészülék. Csengőhang és hangerő belállítás. Intercom funkció a lakáskészülékek között Kiskapu, nagykapu nyitás és kertvilágítás kapcsolás.
4 lakásos, színes video kaputábla. Felületre szerelhető, széles látószög 170fok. Proxykártyás elektromos zár és nagykapu nyitás.
7" érintőképernyős beltéri lakáskészülék. Csengőhang és hangerő belállítás. SD kártyát belehelyezve felvételt rögzít a látogatóról. Intercom funkció a lakáskészülékek között Kiskapu, nagykapu nyitás és kertvilágítás kapcsolás.
1 lakásos, színes video kaputábla. Felületre szerelhető. Számkódos érintőképernyő. Elektromos zár és nagykapu nyitás.
4" érintőképernyős WIFI beltéri lakáskészülék. Távollétünknél a mobilunkon lévő applikáció jelzi a becsengetést videóval, hanggal, az ajtót ki tudjuk nyitni. Csengőhang és hangerő belállítás. SD kártyát belehelyezve felvételt rögzít a látogatóról. Intercom funkció a lakáskészülékek között Kiskapu, nagykapu nyitás és kertvilágítás kapcsolás.
1 lakásos, színes video kaputábla. Felületre szerelhető. Számkódos nyomógombokkal. Elektromos zár és nagykapu nyitás.
7" érintőképernyős beltéri lakáskészülék. Távollétünknél a mobiltelefonunkra érkezhet a hívás, az ajtót ki tudjuk nyitni. Csengőhang és hangerő belállítás. SD kártyát belehelyezve felvételt rögzít a látogatóról. Intercom funkció a lakáskészülékek között Kiskapu, nagykapu nyitás és kertvilágítás kapcsolás.
1 lakásos, színes video kaputábla. Süllyesztve szerelhető. Proxykártyás elektromos zár és nagykapu nyitás.
4" érintőképernyős beltéri lakáskészülék. Csengőhang és hangerő belállítás. Intercom funkció a lakáskészülékek között Kiskapu, nagykapu nyitás és kertvilágítás kapcsolás.
1 lakásos, színes video kaputábla. Süllyesztve szerelhető. Számkódos érintőképernyő. Elektromos zár és nagykapu nyitás.
Kagylós audio beltéri lakáskészülék. Csengőhang belállítás. Intercom funkció a lakáskészülékek között. Kiskapu, nagykapu nyitás.
1 lakásos, színes video kaputábla. Süllyesztve szerelhető. Számkódos nyomógombokkal. Elektromos zár és nagykapu nyitás.
Kihangosítós audio beltéri lakáskészülék. Csengőhang belállítás. Intercom funkció a lakáskészülékek között. Kiskapu, nagykapu nyitás.

MODULÁRIS RENDSZER

Ennél a típusnál a különböző modulokból válogatjuk össze kaputáblánkat. Süllyesztett vagy felületre szerelhető keret kiválasztása után mely lehet 2-3-4-6 modulos, eldönthetjük mely egységeket szeretnénk kaputelefon rendszerünkbe. 1-2-3-4 hívógomb, számkódos nyitás, proxykártyás nyitás, TFT kijelző.

Kiegészítők

számkódos-proxys kapunyitó (pl. második ajtóhoz)

asztali monitor tartó