Sommer Runner S2+ kapunyitó

Úszókapu automatizálás

Oldalra nyíló úszókapu motor ami görgősoron fut, ezáltal nem ér le a földre a kapunyílás szélességében és tolókapu motor ami kerekeken gurul a kapunyílásba épített görgősínen. Ezen kapuk automatizálásának feltétele a megfelelően kiépített villamos vezetékek, a 230V áram és az infrasorompók, villogólámpa kábeleinek elhelyezése. A kapunyitó motor rögzítéséhez szükséges egy betonalap, amire alapcsavarral történik a felszerelés.

Új kapu készítése előtt kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk, helyszíni szemlénk során elhelyezzük a kábeleket, vagy segítünk a villanyszerelőnek a megfelelő kivitelezésben.

Sommer kapunyitó motor

Német prémium gyártmány. Elegáns megjelenés


24V-os erőteljes motorok mágneses végállásokkal, lassítás és akadályérzékelővel. Automata záródás és részleges nyitási funkcióval. 868Mhz-es nagyobb hatótávú távirányítóval. max. 8m széles és 600 - 800 kg kapukhoz.

5 év alkatrészgarancia!

Cardin Telcoma kapunyitó motor

Cardin Evo
Cardin kapunyitó
Olasz Úszókapu motorok

300 kg - 2000 Kg kapusúlyig

Beninca kapunyitó motor

Proteco kapunyitó motor

Proteco Meko 5
Olasz úszókapu motor.

300 kg - 2000 Kg kapusúlyig 230V-os motorok 500kg és 800 kg kapusúlyig. Lassítás és akadályérzékelővel. Automata záródás és részleges nyitási funkcióval. Digitális vezérlés, elegáns távirányítóval.